Görüntü
İmplant Fiyatları
implant-fiyatlari-2021

İmplant Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

İmplant fiyatı hesaplama için tıklayın

 

İmplant fiyatları 2024 yılında döviz artışı ile birlikte maliyet artmış ve fiyatlarda ve Türk diş hekimleri birliğinin belirlediği rakamlarda %20-25 arası yükselme meydana gelmiştir.  Hesaplama kriterleri buna göre güncellenmiştir. 

Bu başlık altında implant için kullanılacak malzemenin, hizmet garanti süresinin, cerrahi ekibin yeterliliğinin, kullanılacak protez çeşidinin ve tabii ki implant tedavisi için hekim veya hasta tarafından tercih edilecek yöntemlerin implant fiyatlarını etkileyen faktörler olduğu işlenecektir.

  • Kullanılan İmplant Vidasının Markası

    Dental implant sektöründeki rekabet sebebiyle piyasada 500 den fazla implant üretici firma mevcuttur. Bunların içerisinde İsveç, Almanya ve Amerika’da üretilen A Plus markalar olduğu gibi Çin, Kore ve Pakistan gibi ülkelerde üretilen çok hesaplı çok ucuz markalar da vardır.

  • Yapılan İmplant Tedavisinin Klinik Tarafından Belirlenen Garanti Süresi

    Ulaşılabilir garanti süresi vaad eden klinikler ilerleyen dönemde sıkıntı yaşamamak için genellikle uzun dönem garanti verebilecekleri kaliteli tedavi yöntemlerini tercih ederler. Bu da tedavi maliyetini arttırabilir. Bunun tam tersine günü kurtarmaya yönelik çalışan klinikler ise tedavi maliyetini düşürmek esaslı farklı arayış içerisine girebilirler bu da maliyeti ve garanti süresini azaltır. Bu sebeple implant yaptıracağınız kliniği tercih ederken güvenebileceğiniz bir kliniği tercih etmenizi öneririz.

  • İmplant Tedavisini Uygulayan Cerrahi Ekibin Profesyonelliği, Tecrübesi ve Eğitim Düzeyi

    İmplant tedavisi sırasında en uygun cerrahi prosedürün uygulanabilmesi için tedavinin profesyonel ve tecrübeli bir ekip tarafından gerçekleştirilmesi gerekir.

  • Uygulanan İmplant Vidalarının Üzerine Yapılması Planlanan Protez Çeşidi

    İmplant üstü protezler implant tedavisinin başarısını etkileyen en önemli faktörlerdir. Doğru bir protez seçimi yapılmadığında implant vidalarının ömrü kısalır. İmplant üstü protezler porselen kaplama, zirkonyum kaplama, sabit protez, hareketli protez, vidalı protez, yapıştırmalı protez gibi birçok çeşitliliğe sahiptir. Hangi protez çeşidinin tercih edildiği implant fiyatlarını etkileyen önemli faktörlerden biridir. Burada önemli olan ucuz-pahalı kriterine bağlı kalmksızın doğru endikasyonun belirlenip doğru protez çeşidinin tercih edilmesidir.

  • İmplant Tedavisi İçin Uygulanacak Yöntemlerin Tercihi

    İmplant tedavisi cerrahi aşama ve protez yapım aşaması olmak üzere iki aşamadan oluşur. Bu her iki aşama için tercih edilebilecek yöntemlerden bahsedeceğiz.

    Cerrahi Aşama

    Tek aşamalı cerrahi ve çift aşamalı cerrahi olmak üzere iki farklı yöntemle uygulanabilir.

    • Çift Aşamalı Cerrahi

      Birinci aşamada implant vidası yerleştirlir. İmplantın çene kemiğiyle birleşmesi için geçen süre içerisinde üzeri tamamen kapalıdır. Bu süre tamamlandığında cerrahinin ikinci aşaması uygulanır. Ve basit bir cerrahi ile üzeri açılarak görünür hale getirilir. Bu yöntemin avantajı, iyileşme döneminde implantın üzeri tamamen kapalı olduğu için enfeksiyon riski çok azdır. Dezavantajı ise ikinci bir cerrahi aşama gerektirmektesidir.

    • Tek Aşamalı Cerrahi

      Tek aşamalı cerrahide ise implant yerleştirildiğinde üzeri tamamen kapatılmaz ve dışarıdan bakıldığında görünür. Bu yöntemin avantajı, tek implant tedavisinin tek bir cerrahi işlemle yapılmasıdır. Dezavantajı ise implantın iyileşme döneminde üzerinin açık olması sebebiyle enfeksiyon riskinin daha fazla olmasıdır.

    Protez Yapım Aşaması

    Protez yapım aşamasında erken yükeleme ve geç yükleme isimleri ile tabir edilen iki farklı yöntem uygulanabilir.

    • Erken Yükleme

      İmplant cerrahisinden hemen sonra ölçü alınıp üç gün içerisinde dişlerin takıldığı yöntemdir. Bu yöntemde, yerleştirilen implantlar iyileşirken hasta aynı zamanda dişlerini kullanabilir. Bu yöntemin avantajı, implant tedavisinin uygulanabileceği en hızlı yöntem olmasıdır. Dezavantajı ise iyileşme sürecinde olan implant vidalarının üzerine gelen çiğneme basıncı implantların sağlıklı iyileşmesine engel olabilir. Yalnız doğru endikasyon seçildiğinde bu risk yok denecek kadar azdır.

    • Geç Yükleme

      Protez yapımından önce yerleştirilen implant vidalarının tamamen iyileşmesi için üst çenede en az 3 ay, alt çenede ise en az 2 ay beklenen yöntemdir. Bu yöntemin avantajı, iyileşme sürecinde implantların kendi hallerine bırakılması sebebiyle iyileşmenin çok daha sağlıklı olmasıdır. Dezavantajı ise implant uygulanan hastamızın iki üç ay dişsiz kalmasıdır. Bu süreç geçici diş yapılarak daha konforlu hale getirilebilir.

İmplant Ücretini SGK Karşılar mı?

İmplant tedavisi, özel bir klinikte değil de devlet hastanelerinde yapılsa dahi ücretli uygulanan bir tedavidir.

İmplant Tedavisi Yaptıranlar İmplant Tedavisi ve Fiyatları Hakkında Ne Düşünüyor?

İmplant tedavisi tamamlanan hastalarımıza, tedavilerinin üzerinden bir süre geçtikten sonra implant tedavisi ve implant fiyatları hakkındaki görüşlerini sorduk. Umuyoruz ki bu tecrübeler implant tedavisi yaptırmayı düşünen hastalarımıza yardımcı olur.

 

  • Belli bir yaştan sonra tüm sağlık problemleri gibi diş sıkıntıları da çok fazla yaşanıyor. 50 sinden sonra artık diş ağrısı, kırılmalar ve yemekleri boş olan damakta gezindirmek beni bezdirdi. İnterneti pek kullanmıyorum, ancak yiğenim Şişli’de bir yer hakkında düzgün yazılar okumuş. Bana da adresini verdi, gittim. Diş vidalama yöndemi varmış onu önerdiler, videosunu izledim muayenehanede. imlantın faydaları, protezden daha fazla olduğunu gösteriyordu. Kendi dişlerin gibi oluyormuş. Garanti de verdiler, sizin yaşınızda tutmasa bile ücretsiz değiştiriyoruz dediler. Fiyatı da 2 sene önce 1000 liraydı, (geçen uğradığımda yorum yazarsanız memnun oluruz demişlerdi ,bnde yazayım dedim. ) Uzman olduğu belli ve güleryüzlü konuşkan bir diş doktoru 10 dk da bitirdi 2 tane dişimi. Çok dişim olmadığı için diğer diş tedavilerimi sonra yaptırmak gerekti , çünkü imlant vidası dişleri 2 ayda iyileşiyormuş. 2-3 ay sonra gittim üstüne kaplama yaptırdık, Bu arada diğer 3 dişime de imlant yaptırdım. 5 dişim tamamen diğer dişlerimden ayrı değil, aynı kendi dişim gibi. Arkadaşlara ve doktorlarıma çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Yerin adı alpdent.

    Selami Y. 57 yaş
  • Merhaba, ben Betül, mühendis olarak kamuda çalışıyorum, genç yaşta dişlerim kötü görünüyor. Eksik dişlerim fazla, zamanında belki boş yere çektirdim. Ailem çocukken diş doktoru olmadığını yeni öğrendiğim teknisyene götürürlerdi. Bazen kokuda oluyor, 1-2 protez yaptırmıştım, onlarda sallanıyor ara ara. İnternetten sürekli dişçi aradım. Korkarak ve daha uygun fiyata. Alpdent Dental Group sitesine rastladım, araştırdım yorumları okudum, doğrusu biraz güven verici idi, endişelerim olsa da telefonla aradım ve bana randevu verdiler. Gittim ilk muayene sonrası eksik dişler için en uygun seçeneğin implant diş olacağını söylediler. Onlardan sadece çok fazla ağrımamasını istedim ve uzun sürmeyecek bir tedavi programı söyledim. Sağ olsun ellerinden geleni yaptılar. implant fiyatları oldukça pahalı idi, buna rağmen bütçeme uygun bir ödeme çıkardılar, kredi kartımla da 12 ye böldürdüm, böylelikle implant fiyatları taksitle ödeme imkânım oldu. Borcu bitmek üzere, dişlerimde hayal edemeyeceğim gibi, ısrarla tavsiye ederim, çünkü ne kadar zor bir durum olduğunu inanın yaşayan olarak biliyorum.

    Betül Ç. 33 yaş.
  • Gülmekten de hoşlanıyorum ama dünya tersine derler ya, eksik dişlerim ve 2 dişimde az miktar yamukluk gülerken beni ikileme düşürüyordu. Eşimde doktor araştırıyordu bende alt kat komşumun annesinin dişlerini takip ediyordum. Bir kliniğe tedaviye gidiyordu, ama dişleri çok kötüydü önde 3-4 diş anca kalmıştı.4-5 ay sonra tekrar teyzeyi gördüm, çok şaşırdığımı itiraf edeyim. Sanki 10 yaş gençleşmiş ve konuşması da sesi de gençleşmişti. Peltek konuşmuyordu. Dişleri benimkilerden kat kat iyi olmuştu. Mecidiyeköy’de Alpdent diye bir yere gidiyorlarmış. Övdüler orayı ama zaten gördüğüm değişiklik övgüye gerek bırakmadı. Randevu aldım ve gittim. Fiyatı çok uygundu, 4 diş yapıldı üstüne araştırıp karar verdiğim zirkonyum kaplama yapıldı. Neden o kadar süre beklemişim çok üzüldüm sonradan . Tüm gayretleri ve Güleryüzleri çin Alpdent ekibine teşekkür ediyorum .

    Asiye G. 38yaş

İmplant Fiyatları Neye Göre Hesaplanır ?

 

            Bugünlerde diş deyince aklımıza gelen en estetik ve en sağlıklı çözüm implant. Peki, implant fiyatları bizim sandığımız kadar yüksek mi? Bu konuda doğru bilgileri nasıl edinebiliriz, implant fiyatları 2024 listesi nasıl? 

 

 İmplant Fiyat Hesaplama Nasıl Yapılır? 

 

            İhtiyaç duyduğumuz diş tedavisi için implant fiyat hesaplama seçenekleri değişkendir. İmplant öyle gelişigüzel her eksik dişimiz için uygulanması gereken bir tedavi değil. Bazen köprü ya da kaplama seçenekleri için 5 eksik dişimizi tamamlayacak 2 ya da 3 implantta yeterli olabiliyor. Bu yüzden implant fiyatları tahmin ettiğimizden çok daha düşük ve uygun olabiliyor. 

 

            İmplant piyasasında rekabet üst düzeyde. 500'den fazla üreticinin hizmet verdiği piyasa da implant fiyat hesaplama konusu değişiklik arz edebiliyor. Bu nedenle Almanya, Amerika gibi en üst kalite üretim yapılan ülkeler ile Çin, Pakistan gibi kalitesi nispeten daha düşük olan ancak fiyatı ucuz implantlara rastlamak da mümkün. Yani implant fiyat hesaplama işini etkileyen ana etken üretim kalitesi oluyor. 

            En gelişmiş diş tedavi yöntemleri arasında bulunan implant; sunduğu kalıcı çözümlerle, hem daha etkin bir tedavi yöntemidir hem de en çok talep görmektedir. Bu nedenle implant fiyatları veya implant fiyatları 2024 en çok merak edilen konulardan birisidir. Diğer tedavi yöntemleriyle karşılaştırıldığında, implant fiyatları maliyeti daha yüksek gibi görünse de, uzun süreli ve kalıcı olması gibi avantajları göz önüne alındığında; bu maliyeti kat ve kat karşıladığı bir gerçektir. Buna bir örnek vermek gerekirse; bir dolu işleminin bir süre sonra yenilenmesi gerekebilir ya da dolgu yapılsa bile aynı dişte farklı noktalarda yeni çürükler oluşabilir.

 

 İmplant Tedavisinin Esas Amacı Nedir?

 

            Diş canlıdır ve yapısı özelliklerine göre bir takım hasarlara uğrayabilir. Tedavi edilse de, geçen süre içinde aşınması, kırılması, direncini kaybetmesi ve benzer sorunlarını yineleme olasılığı devam edebilmektedir. İmplant tedavisinde ise; sorunları kalıcı olarak gideren ve gerçek bir dişin fonksiyonlarını yerine getiren protez diş takma işlemi uygulanır.

 Maliyet ve implant fiyat hesaplama konusunu daha iyi açıklamak için; implant tedavi sürecine kısaca değinmek gerek yararlı olacaktır.

 

İmplant Tedavisi ve Süreci

 

            İmplant tedavisi için uygulanan yöntem; protez dişlerin çene kemiğine monte edilmesi şeklinde özetlenebilir. Temeli oluşturan implant vidalarının çeneye yerleştirilmesiyle başlayan süreç, hastanın diş etlerindeki toparlanma hızına göre değişebilir. Son aşamada ise; protez dişlerin bu vidalara monte edilmesiyle tedavi tamamlanır.

 

            Diş tedavisi, implant fiyatları 2024 ve implant fiyat hesaplama noktasında; işçilik dışında kullanılan ekipman ve malzemelerin oldukça farklılık gösterdiği unutulmamalıdır. Özellikle implant gibi uygulamalarda; kaliteli ve dayanıklı malzeme kullanımı bir zorunluluktur. Bu malzemelerin ithal ve maliyetlerinin yüksek olması; implant fiyatları 2024 ve implant fiyat hesaplama için de direkt etkileyici faktörler arasındadır.

 

 İmplant Tedavisinde Fiyatlama

 

            İmplant tedavisinin özelliği gereği; maliyet, standart bir dolgu fiyatı belirler gibi oluşturulamaz. Pek çok ve kişiden kişiye değişkeni olan implant fiyatları ve implant fiyat hesaplama yöntemi tamamen kişiye özeldir. Bu maliyeti oluşturan etkenleri sıralamak gerekirse;

 

 • Kişinin tedavisinde kullanılacak malzemeler ve özellikleri; yerli ya da ithal ürün olması gibi.

 • Kişinin çene kemikleri, implant tedavisi için yeteri dayanıklılıkta değilse, güçlendirme operasyonunun yapılıp yapılmayacağı gibi kişiye özel durumların olması.

 • Tedavinin süresi.

 • İmplant tedavisinin uygulanacağı diş sayısı.

 • Tedaviye başlama sonrası da fark edilebilecek sorunların giderilmesi için yapılabilecek destek ya da ek tedaviler.

 

 

 Klinik Faktörü Çok Önemli 

 

            Fiyatı belirleyen önemli faktörlerden biri de uygulamanın gerçekleştirildiği klinik. Günlük çözüm sunan, garanti konusunu çok ciddiye almayan kliniklerimplant fiyatları konusunda makul görünebilir, ancak implant için garanti verilebilir süreyi uzun tutmak istiyor ve önemsiyorsanız bu konuda tedavi maliyeti biraz daha yüksek ancak kalıcı sonuçlar sunmayı taahhüt eden klinikleri tercih etmeniz son derece önemlidir. 

 

 İmplant İle Birlikte Uygulanacak Tedavi 

 

            Fiyat konusunda bir başka değişkende uygulanacak tedavi. Yani implant fiyat hesaplama sadece eksik bir diş için tek bir implant mı yoksa bir çok eksik diş için uygulanacak implant tedavisi ile porselen , zirkonyum kaplama, sabit protez, hareketli protez, vidalı protez mi uygulanacak? Bunların her biri hesaplama yaparken implant fiyatları 2024 için değişkenlik arz ediyor.

 

 Ortalama Fiyat Hesaplamasını Siz Yapmak İstemez misiniz? 

 

            İmplant uygulaması SGK tarafından karşılanmıyor. Sağlıklı bir gülümseyiş için ne kadar bütçe gereklidir diye merak edenler ve tahmini rakamları merak edenler implant fiyatları 2024 için www.alpdent.net sitesini ziyaret ederek kendi ihtiyaçlarını baz alarak hem implant hem de fiyat hesaplaması hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olabilirler. 

 

 

Okumak İsteyebileceğiniz Diğer Makalelerimiz

İmplant nedir ve nasıl yapılır?


Share:


Sıkça Sorulan Sorular

- Diş teli takma işlemi ağrılı bir işlem midir?

Diş teli takma işlemi tamamen ağrısız ve acısız toplamda yaklaşık 15-20 dakika süren basit bir işlemdir.

- Diş teli tedavisinde ağrılar ne kadar sürer?

Tedavi sırasında belli periyotlarda yaptığımız sıkma işlemleri ortalama 1 ile 3 gün arasında azalarak kaybolmaktadır. İşlem sırasında sıkma kuvvetine göre bazı zamanlar bir kaç dakika içerisinde tamamen geçer.

- Diş teli tedavisi ortalama ne kadar sürer?

Diş teli tedavisi kişinin ihtiyacına göre tek çene ve çift çene olarak ikiye ayrılır. Tek çene tedavilerde dişlerdeki bozukluk durumuna göre ortalama 6-8 ay, çift çene tedavilerde ortalama 12-18 ay sürebilmektedir. İstenilen estetik sonuca ulaşıldığında tedavi sonlandırılır.

- Diş teli tedavisinde kişisel bakımın önemi nedir?

Diş teli tedavisinde diş temizliği için uygun olan ortodontik fırçalarla birlikte dişlerin düzenli olarak fırçalanması, plak oluşumundan kaçınılması son derece önemlidir. Ağız hijyeni hem kişinin sağlığı hem de tel tedavisinde önemli bir etkendir.

- Şeffaf braketler tedavi süresini uzatır mi?

Şeffaf braketlerde kullanılan malzeme önemlidir. Bazı şeffaf braketler sert plastik gibi malzemelerden oluştuğu için tedavi süresini uzatabilme durumu var. Ancak kliniğimizde porselen braketler kullanılmaktadır.

- Şeffaf braketler daha çabuk mu sararır?

Şeffaf braketlerin sararması durumu tamamen kişisel bakımla ilgilidir. Kliniğimizde 3 haftalık aralıklarla muayene çağırdığımız hastalar arasında sanki yeni takılmış gibi bakımına özen gösteren hastalar mevcut.

- Diş telleri ağızda yaralar yaptığında ne yapılmalıdır?

Diş telleri zaman zaman yanak ve dudakların iç kısımlarında tahrişler yapabilir. Bu durumda tahrişe sebep olan bölgeyi kurulayarak bal mumu yapıştırdığınızda hissedilen acı seviyesini en aza indirebilirsiniz.

- Diş teli çıkartma işlemi ağrılı bir işlem midir?

Tel çıkartma işlemi herhangi bir şekilde uyuşturma işlemine ihtiyaç duymadan yapılan yaklaşık 30 dakika süren basit bir işlemdir

- Tedavi bittikten sonra dişler tekrar bozulur mu?

Tel tedavisi bittikten sonra pekiştirme tedavisi başlamaktadır. Pekiştirme tedavisi dişlerin yeni konumuna adapte olabilmesi için dişlerin iç kısmına koruyucu tellerin takılması ve hastaya pekiştirme plaklarının verilmesidir. Pekiştirme plaklarının tavsiye edildiği şekilde takılmadığı durumlarda ve periyodik kontrollere gelinmediği durumlarda dişler tekrar bozulabilir. Bu noktada hastanın tedavi bittiğinde de üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi önemlidir. Aksi takdirde dişlerin tekrar bozulması kaçınılmaz olur.

Yorum Bırakın

En geç 3 gün içerisinde sorunuza cevap verilecektir.



10 Yorum

Etiketler: implant fiyatları dolar artışı implant fiyatı euro artışı diş teli fiyatı implant maliyet implant garanti süresi implant fiyatı hesaplama
...

Tahir Baştimur · 09 Tem 2019

Devlette implant yapılıyor mu ve fiyat nedir

64x64

Dt Emre Aldoğan·

merhaba, devlet hastanelerindeki fiyatlar hakkında bilgim yok malesef

...

Şafak yaman · 08 Tem 2019

Merhaba, tüm dişlerim saglam fakat diş eti çekilmesi ve kemik erimesi teşisi kondu. Dişlerde sallanmalar ve soğuk sıcak hassasiyeti var. Kemik tedevisine gerek yok. Tüm dişlerimin sökülüp yeni implant yapılması gerekiyor. En az kaç diş yapılabilir ve maliyet ortalama ne kadar tutar.

64x64

Dt Emre Aldoğan·

Merhabalar, daha sağlıklı bir bilgi vermek için öncelikle röntgene bakılmalı. İmplant ücretlerimiz ise yerli malı İmplance marka implant için 1200, Alman malı Bego marka implant için 2200 tldir. Net fiyat ve tedavi seçeneklerine sizlerle birlikte karar vermek için lütfen ücretsiz muayene randevusu (0532 582 40 50 -0 212 219 09 08) alınız.

...

Kutluhan Akdağ · 07 Tem 2019

Benim üstte komple diş yok altta da 7 tane dişim var implant yaptırmak istiyorum bunun için fiyat alabilirmiyim

64x64

Dt Emre Aldoğan·

Merhabalar, İmplance marka yerli implantımızın tanesi 1200 Bego marka ithal implantımızın tanesi 2200 tl. Net fiyat ve tedavi seçeneklerine sizlerle birlikte karar vermek için lütfen ücretsiz muayene randevusu (0532 582 40 50 -0 212 219 09 08) alınız.

...

Osman Kemal Aydın · 03 Haz 2019

Merhabalar, yaşım 29 iki dişim önce kırıldı muhtemelen apse yaptı ve bunlar için implant istiyorum. Tabi diş teli de taktırmak istiyorum sonrasında. Bu konuda birkaç sorum olacak; 1. Bu tedaviler toplam ne kadar sürer? 2. Toplam ücretleri nedir? 3. Yıllar geçtiktikçe implant yenilenmeli? Daha önce pek çok diş doktoruna gittim ana sürekli sevimsiz tavırlar ay bu ne böyle demeleri yüzünden hep tedaviyi reddittim. Şu an pişmanım ama sinir bozuculardı. Fiyatları malzemelere göre değişebilieceğini az çok tahmin edebiliyorum ama en azından bir fiyat verebileceğinizi umuyorum ve tabi ki süre de.

64x64

Dt Emre Aldoğan·

Merhabalar, yaklaşık 15-18 ay gibi bir sürede dişlerinizdeki bozukluklar düzeltildikten sonra eksik dişlerinizin yerine implant yapılabilir. Tel tedavisi ücretlerimiz 4500-6500 tl arasında değişmekte. İmplant ücretlerimiz ise yerli malı İmplance marka implant için 1200, alman malı Bego marka implant için 2200 tldir. Net fiyat ve tedavi seçeneklerine sizlerle birlikte karar vermek için lütfen ücretsiz muayene randevusu (0532 582 40 50 -0 212 219 09 08) alınız.

...

Tahir Kurt · 29 May 2019

Merhabalar, Ben ust cene butun dislerimi kaybettim ve implant yaptirmak istiyorum full cene olarak.Acaba bu mumkun mudur? ve fiyatlandirma ne kadara mal olur asagi yukari eger yerli mali protez secersem.

64x64

Dt Emre Aldoğan·

Merhabalar, bütün eksik dişleriniz yerine implant yapılması mümkündür. Yerli implantın tanesi 1200 tl üzerinin kaplaması ise 500 tl'den başlamakta. Net fiyat ve tedavi seçeneklerine sizlerle birlikte karar vermek için lütfen ücretsiz muayene randevusu (0532 582 40 50 -0 212 219 09 08) alınız.

...

Aşkın erikli · 16 May 2019

Slm.. All on four implant yaptırmak istiyorum her iki çeneme de alt üst hepsi için bir fiyat verirseniz lütfen tşk

64x64

Dt Emre Aldoğan·

Merhabalar bahsettiğiniz sistem için toplamda 8 adet implant yapılmalı toplam tedavi ücreti ise kliniğimizde bego mArka implant kullanılarak30.000 tl civarında olacaktır. Net fiyat ve tedavi seçeneklerine sizlerle birlikte  karar vermek için  için lütfen ücretsiz muayene randevusu (0532 582 40 50  -0 212 219 09 08) alınız.

...

Canan Taşkoyan · 11 May 2019

Merhaba rica etsem adres verebilirmisiniz?. Teşekkürler

64x64

Dt Emre Aldoğan·

Merhabalar, adresimiz Merkez mh . Büyükdere caddesi 21/3  34281 Türkiye / İstanbul / Şişli ( Cevahir avm yakını, lape hastanesi karşısı

...

Burcu Yener · 06 May 2019

Merhabalar, benim oğlum 11 yaşında ve dişleri çok düzensiz. Tel taktırmak istiyorum yaşı gereği beklemeli miyiz yoksa yaptırabilir miyiz ? Malum çocuk ve üzülüyor dişlerinden dolayı

64x64

Dt Emre Aldoğan·

merhabalar , 9 yaşından sonra diş teli takılabilir. Erken tedavi her zaman daha etkilidir. Diş teli fiyatı 2500-5500tl civarındadır. Tedavi süreniz tahmini 12-14 ay kadardır. 14 taksitle ödeyebilirsiniz. Net fiyat ve tedavi seçeneklerine sizlerle birlikte karar vermek için için lütfen ücretsiz muayene randevusu (0532 582 40 50 -0 212 219 09 08) alınız.

...

ELİF ÇALIŞKANER · 30 Nis 2019

Merhaba, Dün itibari ile tek dişim çekildi. Tek dişe implant düşünüyorum. Malum görünümü kötü. Fakat fiyatlar fazla olduğu için sorma gereği duyuyorum, taksitle ödeme imkanı var mı? Teşekkürler

64x64

Dt Emre Aldoğan·

Bir süre devam edecek yeni yaptığımız bir indirimle İthal bilinen alman malı Bego marka implant 2200tl , İmplance marka yerli implantı ise 1200tl ye yapıyoruz. Her ikiside kendi kategorisinde en iyi implantlardandır. ancak maliyetin ücretin çoğunu teşkil etmesi nedeniyle taksit yapılamamaktadır.

...

IRMAK · 20 Nis 2019

Selam dün spor yaparken düştüm ve öndeki dişlerimde birisi kırıldı. Çok çirkin gözüküyor. Bu dişime dolgu yaptırmak istemiyorum. Çünkü dolgu düşebiliyor rengi farklı olabiliyor. O yüzden kökünden çektirip implant yaptırmak istiyorum. Sizce de uygun mu böylesi. Fiyat hakkında da bilgilendirirseniz iyi olur.

64x64

Dt Emre Aldoğan·

Selamlar bu durum lastiği batlayan arabayı atıp yenisini satın almak almak gibi birşey :) . Dolgu ile kurtulabilecekse dolgu yaptırmalısınız.

Daha Fazla Yorum İçİn Tıklayınız.